Για δύο ώρες ο Αντώνης Νικοπολίδης απάντησε δεκάδες ερωτήσεις των αναγνωστών του
sport24 για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Εθνική, ΑΕΛ κι όχι μόνο.

Διαβάστε κάποια αποσπάσματα της συνέντευξης

Αν πιστευει πως αδικηθηκε η ΑΕΛ και αν πρεπει να μεινει στην Α' Εθνική:
Για μένα η ΑΕΛ πρέπει να μείνει στην Α' Εθνική. Είναι μια ομάδα που την χρειάζεται η Superleague. Νομίζω πως οι επιλογές που έκανε την περσινή σεζόν, την οδήγησαν στην Β' Εθνική.

Για το Euro του 2004:
"Φυσικά αποτελεί το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θαύμα και θα ήταν πολύ σημαντικό αν απ' όλη αυτή την επιτυχία καταφέρναμε και αλλάζαμε την πορεία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επτά χρόνια μετά, φτάσαμε στο κατώτερο σημείο που θα μπορούσαμε".

Για το μέλλον της Εθνικής ομάδας:
"Αυτός που πρέπει να ηγηθεί αυτή της ομάδας, πρέπει να είναι από τους παλιούς και μιλάω για τον Κατσουράνη. Πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα και να την οδηγήσει στα τελικά του Euro 2012".

Για το αν μπορεί να κατακτήσει μια ελληνική ομάδα ευρωπαϊκό τρόπαιο:
"Φαντάζει δύσκολο και ακατόρθωτο ειδικά για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το Γιουρόπα Λιγκ είναι μια καλή προοπτική. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι το μοναδικό σε μια ιδανική χρονιά για μια ομάδα να φτάσει και να το κατακτήσει. Για το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν το συζητάμε".

Για το θέμα του ντόπινγκ στον αθλητισμό:
"Πραγματικότητα, σίγουρα. Μην κρυβόμαστε. Δυστυχώς. Πιστεύω όμως πως γενικότερα στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τα λιγότερα κρούσματα, μιας και οι έλεγχοι είναι περισσότεροι και οι αθλητές κινδυνεύουν να χάσουν όχι μόνο μια χρονιά, αλλά και τα λεφτά που έχουν πάρει".

Για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου:
"Για μένα για να γίνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να ξεκινήσουμε από τις βάσεις του και η βάση του ποδοσφαίρου είναι τα γήπεδα. Η αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεκινάει με την δημιουργία γηπέδων όπως το Καραϊσκάκης. Γι αυτό η πολιτεία πρέπει να είναι κοντά και να βοηθήσει και Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να φτιάξουν γήπεδα".
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top