Tην ίδια ώρα που σοκάρει η αποκάλυψη ότι το Λεβαδειακός - Διαγόρας ήταν «ύποπτο» για στήσιμο, ο πρόεδρος της βοιωτικής ομάδας , Γιάννης Κομπότης δηλώνει στο gazzetta.gr ότι κάνει προγραμματισμό για συμμετοχή στη Super League!

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Βοιωτίας αρχικά κλήθηκε να σχολιάσει τις κατηγορίες της UEFA η οποία έχει αποστείλει φάκελο, σύμφωνα με τον οποίο το φετινό ματς της Football League ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Διαγόρα κρίνεται χειραγωγημένο.
«Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο για το συγκεκριμένο θέμα και αυτές τις κατηγορίες. Τι να πω άλλωστε για ένα ματς στο οποίο παίχτηκαν περίπου 2.500 ευρώ και έληξε 4-0 υπέρ του Λεβαδειακού;», τόνισε ο κ. Κομπότης για την αναμέτρηση της 30ης Ιουλίου του 2011 στο πλαίσιο των πλέι οφ της Football League.

Όσο για το που θα αγωνίζεται ο Λεβαδειακός την επόμενη σεζόν και την αβεβαιότητα που επικρατεί τόνισε: «Φτάσαμε στα τέλη Αυγούστου και δεν ξέρουμε που θα αγωνιζόμαστε. Εκεί έχουμε καταντήσει. Εμείς πάντως, έχουμε κάνει τον προγραμματισμό μας για το πρωτάθλημα της Super League».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top