Θετικά μηνύματα άφησε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου η συνάντηση που
είχαν με τον με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Στο ραντεβού έδωσαν το παρόν ο πρόεδρος του θεσσαλικού συλλόγου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο αντιπρόεδρος Θεόφιλος Βασιλειάδης, το μέλος του Δ.Σ. και τέως Δήμαρχος Βόλου, Αλέκος Βούλγαρης, ο δικηγόρος Θανάσης Χαρμάνης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Τάσος Μπατζιάκας.

Ο Τάσος Μπατζιάκας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5:

Για τη συνάντηση των διοικούντων με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο: 
«Τελείωσε πριν από 20 λεπτά. Ο κ. Πιλάβιος γνώρισε τον νέο πρόεδρο. Τους είπαμε ότι κατατέθηκε ο νέος φάκελος και μας τόνισε ότι «πράξατε ορθά, αυτό θα σας συμβούλευα και εγώ. Να κάνετε ξανά τα χαρτιά και να απευθυνθείτε στην ΕΕΑ». Πραγματικά μας καλοδέχτηκε. Πιστεύω ότι θα πάνε πολύ καλά τα πράγματα και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε νέα. Ήταν μία πολύ καλή εποικοδομητική συζήτηση, αναλύθηκαν όλα και μπήκανε τα πράγματα στη θέση τους».

Για την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου για την υπόθεση των Τρικάλων και τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό Βόλου:
«Είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από αυτή του Ολυμπιακού Βόλου. Θα παίξει σημαντικό ρόλο, γιατί λέει ότι ΕΕΑ δεν μπορεί να υποβιβάζει ομάδες και να μη χορηγεί άδεια. Είναι μία σημαντική απόφαση και προστίθεται στα συν του Ολυμπιακού. Ένας δημοσιογράφος έγραψε και είχε δίκαιο ότι ο Βόλος παίζει Super League μέσω Τρικάλων. Πιστεύω ακράδαντα ότι έγινε ξεκαθάρισμα στο μετοχολόγιο και στα μέλη του Δ. Σ που μπήκαν στην ΠΑΕ. Είναι άτομα άξια λόγου και έχω την εντύπωση ότι θα πάνε καλά. Δεν μπορώ να πω περισσότερα».

Για την προσφυγή της Λάρισας και του Πανσερραϊκού: 
«Πιστεύω ότι δεν έχει καμία τύχη. Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων βγάζει τελεσίδικες αποφάσεις. Την άλλη Κυριακή παίζουμε με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top